Annonsera på nätet

Köp och sälj | Thursday March 23 2017 | Comments Off on Annonsera på nätet

Det är härligt att se att i dagens samhälle så får återbruk allt högre status och man slänger mindre saker, det finns alltid någon annan som har behov av ens urväxta kläder eller vill fixa till den där möbeln man tänkt byta. Annonsering på olika sidor på nätet växer sig allt större och tipsen om hur man återbrukar allt från kaffepaket till att klä om soffan eller måla om skåpet finns också att hitta på olika sajter. 

Tidigare annonserade man mest i dagstidningen och därefter växte Blocket och lokala annonssidor fram, här finns att hitta både nytt och begagnat och även företagen börjar se fördelarna med att synas på dessa sidor gärna genom att uppvisa olika former av rabatter och ibland kan det faktiskt löna sig att köpa nytt istället för att lägga ner tiden på att fixa det begagnade.

Idag ökar även företagens annonsering på facebook, och många börjar även använda sig av instagram. Fördelen med dessa är att man kan göra snabba affärer och få snabba svar och besked på de frågor och funderingar man har utan att behöva ringa samtal eller vänta i kö. Man kan även se vilka varor som finns lokalt och bestämma mötesplatser och få snabb betalning nu när de flesta använder sig av swish.