Bra sommarköp

Nu väntar sommartider. Det väntas härliga glasspauser på hamnen och en varm shoppingrunda där man dricker kaffe och har långa samtal bara för att det är så skönt att sitta ute i solen. Det är shoppingens årstid och vi har kommit fram till att det är vissa saker som bara måste inhandlas innan semester sätter igång.

Badkläder

Vi tror på den sommaren. Den kommer att bli bättre än förra årets. I år blir det värme och molnfritt. Det är därmed dags att uppdatera garderoben och skaffa vackra badkläder som får dig att må bra och känna dig som allra snyggast på stranden. Vi rekommenderar Phax Swimwear på grund av deras utbud och priser. Samt så finns badkläderna i många storlekar och stilar. Skaffa en snygg bikini eller baddräkt.

Utemöbler

Vi fortsätter i solens anda. Vi vill kunna sitta ute hela kvällen och dricka sommarsaft eller ett glas vin. Att få se solnedgången och nästan somna i stolarna för de är så bekväma. Ens trädgård eller balkong känns genast mysigare som det finns bra sittplatser som passar din personlighet och det utrymme du har att avvara. Du hittar olika modeller till bra priser hos de större kedjorna såsom Jysk eller Jula.

Frön

Den här sommaren ska vi skaffa gröna fingrar. Det är dags att vara ute i trädgårdslandet och skörda egna tomater till salladen eller egen sallad till salladen! Visst känns det genast fräschare och nyttigare att äta det du odlat själv? Det finns hur mycket som helst som kan odlas i trädgården, växthuset eller i blomlådan på balkongen. Tänk på att kolla upp så grönsaken eller frukten tål temperaturen i din växtzon.

Utespel

Att träffas runt grillen varje helg kan göra att du lägger på dig några kilon under sommarmånaderna. För att göra mer än att bara sitta och äta, och få chansen att leka med din familj och kompisar. Köp hem några bra trädgårdsspel så det finns urval. Kubb är klassikern som funkar perfekt under grillfesten. För barnfamiljer och liknande kan man också välja att spela krocket som inte kräver lika mycket styrka som att kasta kubbar. Boule är en annan storfavorit som du kan spela i flera timmar utan att bli trött på. Och för en riktig träningsomgång kan ni sätta upp ett badmintonnät och köra rundbadminton.