En ny jacka till sommaren

Kan en ny sommarjacka få sommaren att komma snabbare? Kanske inte, men den ger definitivt sommarkänslor. Och vår nationalhjälte skrev ju faktiskt att du inte ska tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart.

Handla hållbart

En ny jacka till sommaren kan vara allt från ett snabbt köp i förbifarten till årets klädinvestering. Allt fler svenskar vill handla hållbart. Dessutom blir hemester allt vanligare. Ska vi vara realistiska så kräver väl vårt klimat lite andra kläder på sommaren än Medelhavsländernas. Det lönar sig att köpa en riktigt bra sommarjacka.

Handla personligt

Att göra som alla andra är visserligen rätt nyttigt ibland. Men när det gäller kläder ska du definitivt få uttrycka dig själv och din stil. Ta en titt online ifall du gillar både hållbart och personligt. Vare sig du handlar på nätet eller i stenfotsaffär, se till att satsa på kvalitet. En personlig jacka som är hållbart producerad behöver inte bli jättedyr, men den är ändå garanterat mera kvalitativ än slit-och-slängprodukter dussinaffärerna vill ösa över dig så fort vårsolen kommer fram. Låt vårsolen överösa dig med sommarkänslor. Men låt den inte överväldiga dig med slit-och-släng-kläder som går sönder första veckan.