Förnya ditt utbud av skor där hemma

Idag är det många som handlar det mesta på nätet, så även skor. Men många tycker också att handla på nätet just när det kommer till skor kan vara knepigt. De flesta vill prova skor innan de handlar, för att avgöra om de sitter bekvämt.

De allra flesta butiker har öppet köp även när du handlar på nätet. Men även om butiken inte skulle ha det har du alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans enligt konsumentköplagen. Du har alltså rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du fått dina skor.

Större utbud av skor på nätet

En fördel med att handla skor på nätet är att du har ett större utbud. I affären är utbudet oftast begränsat. Du kommer därför ha större chans att hitta skor du faktiskt tycker om, och som finns tillgängliga i din storlek om du shoppar på nätet. Det är viktigt att ha skor du trivs med för att kunna känna dig bekväm.

Handla skotillbehör

Glöm inte att även ta hand om de skor du redan har. Då kommer du dessutom att göra en stor tjänst för klimatet. Du kan handla skotillbehör på nätet, exempelvis kan du behöva impregnering, skoblock och skokräm.