Bästa tjänsterna online

Internet är fullt av sakerna och varor. Du kan hitta sakerna du inte ens trodde fanns såsom handkalsonger och husdjursstenar. Det är lätt att glömma hur många tjänster du kan få tag på online. På nätet kan du hitta mer konkurrenskraftiga priser och behöver inte nöja det som en liten stad har att erbjuda. 

Se filmer och serier

Här måste vi slå ett slag för Netflix och HBO Nordic. Netflix är ett amerikansk företag som tagit sig in i Sverige och blivit bemött med leenden och öppna armar. Den svenska utbudet är inte gigantiskt men genom att trixa lite i Google Chrome och ladda ner rätt programvara så kan du få det amerikanska utbudet. Du tappar tjänsten som ger dig svenska undertexter och dubbningar men får istället ett mycket mer varierande utbud. HBO Nordic gör starka, storslagna och helt enkelt bra serier. Deras medlemskap ger dig tillgång till Game of Thrones: det är värt slantarna bara för den serien men du hittar även True Blood, Boardwalk Empire, True Detective och Girls. Världsklasserier som man inte får missa!

Tjänstauktion

Bidlay är en sida där du kan auktionera ut tjänster. Bli medlem och skicka in ett förfrågan. Du skriver helt enkelt vad du vill ha utfört och andra specifikationer: kanske en badrumsrenovering med badkar och spotlights i taket. Sedan är det upp till företagen som vill anta jobbet att skicka dig en offert. Ett perfekt sätt att få lite olika prisförslag och kunna pressa priserna på annars väldigt dyra tjänster. Du kan slänga ut förfrågningar på allt möjligt. I vårt länkexempel ser du hur enkelt det är att göra en förfrågan på flyttstädning.