För dig som är hockeymålvakt

I ishockey är du som målvakt den viktigaste spelaren i laget, och har absolut störst inverkan på matchresultatet. Är du riktigt bra kan du hålla nollan och rädda matchen även om resten av laget spelar uselt. Samtidigt kan du också spela dåligt och vara anledningen till att ni förlorar, även om dina lagkamrater spelar på toppnivå.

Rätt målvaktsutrustning förbättrar ditt spel

Det är som sagt väldigt mycket som hänger på dig som målvakt under en match. Därför är det väldigt viktigt att du har rätt utrustning för att kunna spela på toppnivå.

Har du till exempel inte bra benskydd finns risken att de glider åt sidan eller lossnar. Risken är då dels att du inte lyckas stoppa pucken, dels att du kan skada dig. En hård puck i benet eller att du slår knäskålen hårt ner i isen är ingenting du vill uppleva.

Samma sak gäller såklart med all annan utrustning. Hjälmen måste sitta bra, vara bekväm och skydda ordentligt och plockhandsken likaså. Dålig målvaktsutrustning kan göra skillnaden mellan vinst och förlust och orsaka skador, så kompromissa inte med den.

Beställ din kvalitetsutrustning online

Idag är det enkelt att hitta och beställa bra målvaktsutrustning på nätet. ta en titt här och hitta utrustning till bra kvalitet och pris som passar just dig och ditt spelsätt.