Ta hand om din hud på bästa sätt

Det är viktigt att ta hand om din hud på bästa sätt, så att du kan få en frisk och vacker hud och utseende.

Det finns många olika hudvårdsprodukter att välja på och det är dessutom enkelt att handla hudvårdsprodukter online. Har du en torr hud behöver du förmodligen en fetare ansiktskräm, särskilt under vintern men däremot om du har en oljig hud så behöver du en ansiktskräm som är baserad på fukt.

Vikten av en bra rengöring

Använd en mild rengöringskräm och rengör din hud varje morgon och kväll. Det är viktigt att rengöra din hud på kvällen för att ta bort smuts, makeup och föroreningar. På morgonen kan du skölja av ansiktet enbart med vatten om du har en normal till torr hud. Har du en oljig hud behöver du en rengöringskräm även på morgonen. Applicera därefter en ansiktskräm. Det finns tips på hur man gör steg för steg.

Varför ska man använda en peeling

Det finns många fördelar med att använda en ansiktspeeling. En peeling kan rensa igentäppta porer och döda hudceller på ytan av din hud. Dessutom kan en peeling förbättra din huds övergripande utseende genom att minska uppkomsten av rynkor, fina linjer och åldersfläckar när du använder en kemisk peeling hemma.