Solsemester för frusna själar

När jul och nyår är över så kommer det många och långa månader som är både kalla och mörka. Fram till nyår brukar kännas okej för de flesta, då lyser alla julljus upp i mörkret. Dessutom brukar december vara en månad full av mys tillsammans med nära och kära. Det bakas, lagas mat, dricks glögg och konsumeras mängder av lussebullar i många hem.

När vi har skålat in det nya året kan det dock vara skönt att komma iväg på en härlig solsemesterTa hjälp av nätet för att hitta den perfekta resan för dig och din familj.

Sköna plaster att åka till

Efter nyår kan du med fördel boka in en resa till Kanarieöarna eller till Thailand om du är sugen på en längre resa. Vädret brukar vara bättre i Thailand den här tiden på året men med lite tur får du även fantastiskt väder på Kanarieöarna. Det kan vara en lång flygresa till Thailand, speciellt om du bara ska vara borta en vecka.

Pris för din semester

Visst kostar det lite att åka på semester men många brukar tycka att det är värt det. Mellan jul och nyår är det oftast som dyrast så att satsa på en resa, efter nyår kan vara en bättre ide.